Drömmar om diktatorer

Ligger i soffan med datorn på datorstolen. Hehe. Lyssnar lite på Satelliters, fast har glömt varför. En fluga har fastnat för mig. Den lägger sig på mitt ansikte och fläker ut sig. Ska döda den när jag slutat skriva. Det tar sådan tid att skriva. Man hinner inte med någonting annat. Och så får man aldrig någonting sagt.

Nu tänkte jag lägga upp lite bilder från Popaganda i lördags. Se och njut, det var en vacker dag.


det var många som sprang utanför nyfiken
Det var många som sprang utanför Nyfiken.


Maria Skotte var söt.


Ingenting var bra.


Viktor Andersson var söt. Tjejen i bakrunden var bara hurtig.

/M

Men tid är väl inte allt vi har? Förstånd allt vi saknar?

Måndag kommen. Det har hänt förr och kommer förmodligen hända igen.
Människan spår och gud rår.



/P

Söndag! Välkommen är du.



Annars då?

/P

När det hoppar grodor ur munnen

Jag har tre problem här i livet

1. handlar om mitt utseende 
2. handlar om hästar
3. handlar om att jag alltid säger fel saker vid fel tillfälle till fel personer. Ofta menar jag inte ens vad jag säger och gör jag det så överdriver jag alltid graden av det jag just sagt. Kan sägas vara ganska enerverande, inte bara för mig utan även för de som dagligen blir utsatta för mitt konstiga beteende. Jag vet inte varför jag gör det men jag tror att det har att göra med att när jag var liten var jag alltid orolig för vad folk skulle tycka om saker så när jag känner att något borde vara på ett visst sätt så säger jag vad jag tror passar att säga. Oftast passar det inte alls och jag hör i mitt eget huvud hur fel det klingar. 
Nu ska jag sitta i min säng och tänka lite på att det är lördag och ikväll ska jag bli full och dansa hela natten. Önskade mig något när jag blåste ut alla ljusen på min 18-års tårta men det verkar aldrig slå in, gör mig lite ledsen. Gud borde förbarma sig över mig snart. 
/Elin

Titta vad vi har på oss

Ny kategori till bloggen är "DAGENS OUTFIT" hipp hurra nu blir ni glada! Vi vet att ni tittar på oss i smyg.


Pontus pontus trottoarernas konung
Tisha med fräckt tryck, jag spår att det kommer matcha förträffligt till höstlöven vi snart kommer att se falla
Byxor, väldigt tyska byxor, inspirationen här är "en dag i alperna" eller bara "tysk turist"
Skor med skosnören som matchar tygpåsen som dinglar i vänster hand, denna påse agerar stämningskapare när man letar indieflickor

Denna outfit passar fint på hemmafest, i alperna och på festival


Martin har på sig en uppknäppt chokladbrun skjorta, under skymtar vi ett vitt ribbat linne, inspiration less is more!
Jeans, svarta som natten, och lysande vita sneakers blir en fin kontrast
Runt handlederna ser vi nått armband eller två och kanske ett festivalband att visa upp, så fångar man flickor!
Bruna skjortor är sött på pojkar, det är också bra att ha för då syns det inte när man är smutsig
Smutsig blir man om man spiller lite vin eller om det är lerigt ute

Martins outfit passar perfekt att gå ut i, på dejt och på ost och vin kväll

Kram /Elin

.. för precis när du trodde att du begripit något av världen, så laddar den om!

Dagen gryr än en gång över Ringarum. Jag vaknade nyss med en torr mun och trötta ögon.
Min tunga är även helt bränd efter att igår druckit alldeles för varmt kaffe alldeles för fort.
Men på extra dåligt humör idag är jag för att min plånbok än en gång är på vift. Denna gång ligger den i baksätet på en bil. En bil som tyvärr inte befinner sig på samma ort som jag.

Igår var det den Svenska Björnstammen på hugo som gällde. Det gillade jag. Gillar svenska björnstammen.



Och idag är egentligen min "ring arbetsförmedlingen"-deadline som jag dragit på en månad eller så nu. Trist bara att våra hemtelefoner är spärrade inför 07-nummer. Vilket betyder att det inte blir någon djävla arbetsförmedling ringd idag heller.

Idag blir det till att tjura över vilken dålig dag detta faktiskt är.
Skitdag.
Puss och kram.

/P

I morgon skriver jag någonting med en twist

Och här sitter jag igen. Ensam med skivorna, en flaska Mer och Mario Kart(Spelar med den gröna sköldpaddan, den rosa svampen och kör bilen "Bullet). Pontus, Alexandra och Maria lämnade alla mig.

Vi träffades i Vasaparken. Åkte med Göran till Söderköping för att dricka en öl och byta om. Jag bytte inte om. Inte Pontus heller. Vi sminkade oss bara.
Elin ska blogga om våra outfits i morgon.

Vi åkte till Norrköping. Bytte saker hos Madde och begav oss mot Hugo. Det sög så vi gick tillbaka till Madde och drack lite vit jägermesiter.

Hugo igen. Svenska Björnstammen var jävligt bra. Vi gjorde oss en ny vän i Andreas med hår på halva huvudet och jag hade en dance off med en kille som kan breaka.

Bilen igen. Söderköping. Johanna bjöd oss på kramar och korv. Bra tjej(mamma?!). Ringarum. Biljard. Jag vann såklart tillsammans med Maria. Pontus och Alexandra suger.


Bilden är tagen vid ett tidigare skede och har ingenting med inlägget att
göra. /

De lämnade mig ensam. Egentligen gör inte det någonting. Jag gillar mitt uthus. Jag gillar musiken och soffan. Jag har inte ens internet här ute, så jag skriver blogginlägget i Anteckningar.

Jag spelar Mario Kart på 150cc och lyssnar på Black Box Revelation. Jag har redan vänt på skivan tre gånger. Jävligt bra är det. Jag planerar att vända den minst en gång till innan jag byter. Till vad har jag inte bestämt än.
http://www.youtube.com/watch?v=wPeEvqXjgyw

Tydligen blev det Dead Weather.

Jag och Maria ska på Popaganda på lördag.

Stay black
/ Martin

lek med livet livet leker med dig

Idag ses vi ute! Jag ska snart dansa bort ännu en vacker natt men först dela med mig av mitt liv.

Vill ni veta vad jag gjorde igår? Då drack jag öl på Notting Hill. Sedan gick vi ner till Vasastan och fortsatte öldrickandet. Där träffade några vänner, det var fint. Bredvid all öl och alla vänner såg jag skolan och vardagen, men blundar man och önskar sig att det är helg så känns det faktiskt som att det är det. Fast det kanske jag bara trodde för att jag var lite full. 

Nu ska jag ligga alldeles stilla i min stora vita säng, under mina torkade rosor, andas lite och tänka på hur glad jag är för att jag snart är ledig. 


en av alla bilder på oss

Carpe diem! /Elin

fulla i östra ryd

jag och martin är i östra ryd.
vi är mycket berusade.
jag har druckit vampyrdricka från tjeckien.
därför är jag mycket full.
martin gick till kalle som har däckat.
vi gav honom flera bitchslap utan att verkan.
martin kom precis förbi och berättade att han stoppat sin penis i kalles öra femton gånger utan att han vaknat.
kalle är mycket berusad. så berusad att han inte vaknar. vi ska ta lite bilder på kalle när han sover. och lägga upp bilderna här. simon sa att vi måste ha kiwifrukter med i bilden. fast vi har ingen usb, så bilderna kommer i ett senare skede.
vi har lekt telefonleken, den går ut på att man tar random föremål och låtsas att det är en telefon, sen säger man käckt "det här är ingen telefon" det är mycket roligt. Simon hittade just vattenfärger vi ska leka telefonleken med. Kanske måla kalle med. Kram,



//POntus

Mississippi Queen

Jag väcktes igår morse av en liten svart hund som hoppade på min mage. Jag gick upp och satte mig på bussen mot Söderköping. I Söderköping väntade Kalle ivrigt på mig. Rock Band för 499kr på Siba i Linköping lockade. Vi tog Kalles pappas bil och begav oss.

14.55 befann vi oss vid Siba, 15.00 startade kampanjen som gav det fördelaktiga priset. Vi handlade och tog oss till Burger King för lite hamburgare. Som allt annat ätbart tog maten slut och vi tänkte brumma hemåt.

Jag körde sakta mot utfarten och väntade. Och väntade. Inte många luckor sådär under rusningstrafiken. Jag tittade till vänster och jag tittade till höger. Om och om igen. Till slut uppenbarade sig den där efterlängtade luckan. Gatan var helt ren. Jag såg för säkerhets skull både till höger och vänster än en gång. Så körde jag ut. BANG!

Kalles pappas bil nosade in i en bil som kom från ingenstans. Jag blev skiträdd. Kalle hoppade ur bilen och jag började backa tillbaka från vägen. Bilen kom med och föraren steg ut. Vi möttes. Hans ögon borrade sig djupt in i mina. Jag darrade. Så började han skratta.

Han dunkade mig i ryggen och sa att jag såg hemsk ut. Han erbjöd cigaretter och bad oss lugna ner oss. "Det händer alla", sa han. Yrkeschaffuör som han var krockade han 3-4 gånger om året. Vi fyllde i formalia och han berättade lite lustiga historier om krockincidenter och om varför taxibilar har dragkrok. Han berättade också för oss varför Saab inte går med vinst. Jävla jänkare! Innan han begav sig lovade han att bjuda oss på öl nästa gång vi sågs.



Bilden är en efterhanskonstruktion. Bilen på bilden har inget med olyckan
att göra. /


Vi åkte hem med Kalles pappas bil som nu var en framlykta fattigare. Väl i Söderköping beslutade vi att spela Rock Band tills vi stupade. Vi spelade en stund och sedan ringde min telefon. Jag svarade inte, var ju mitt inne i ett trumsolo i Tom Sawyer( Rush). Jag kollade upp numret och såg att det tillhörde samma åkeri som killen jag körde på arbetade för. Per-olov hette han för övrigt.

Jag ringde upp och var lite orolig att det skulle vara ytterligare komplikationer. Men P-O ringde bara för att höra hur det var med mig. Han tyckte att jag verkade så skärrade tidigare. Han är lätt 10/10 vad gäller personer att köra på.

/Martin

Pontus Brynielsson


Bilden är tagen fredagen den 21:e augusti. I fredags alltså. Då drack jag öl och byxvägrade.
Jag är Pontus och kommer hänga lite på den här bloggen. Eller mycket. Eller alltså, lika mycket som de andra.
Kram.

det där nya som skulle vara så bra

Från början gnydde du. Du satte dig, men det kändes inte rätt. Vi började om från början. Du letade i mitt knä. Vi försökte på nytt. Även denna gång slutade det med att du gnydde, men inte av välbehag. Det var nästan som att du inte ville. Det verkade som att du inte litade på mig. Du måste lite på mig fullt ut, annars kommer det aldrig att gå.

Vi tog en liten paus. Jag sträckte på benen och du försökte slappnade av. Radion brusade. Mina trumhinnor fylldes av någon låtsasartist som sjöng falskt ackompangerad av eurodisco blandat med dansband. Det var egentligen inte den musik krävs för att hamna i rätt stämning, men det var allt vi hade tillgå. Jag passade på att äta och snart beslutade vi att göra ett nytt försök.

Den här gången var det annorlunda. Du satte dig utan att tveka. Visst, du gnydde en stund även denna gång. Men nu hade du accepterat det oundvikliga. Det tog kanske tio minuter. Radion hann växla mellan gapigt mellansnack om ingenting och mer dålig musik ett par gånger innan det var över.

Du gnydde inte längre. Du sov. Huvudet lutat mot min vänstra hand. Hela din kropp fick plats under min högra. Jag hoppas att du kommer trivas hos mig, lilla hund!

/Martin

nu ska ni få lära känna mig

Mitt namn är Elin och jag står för det feminina här på bloggen. Jag älskar allt som är vackert och har ingen förståelse för folk som inte har samma stilistiskt utarbetade smak som jag. Tack och lov finns det, noga räknat, lika många människor som jag har fingrar på min högra hand som alltid vet vad saker och ting handlar om.  

Här i Göteborg har man hela tiden saker att stå i. Varje vecka måste jag dansa bort minst en natt på någon svartklubb, spendera överflödiga riksdaler på second hand, ha middagar och dricka vin på sofistikerat vis, pussas med vackra pojkar och svettas floder på gymmet. För att jag mitt i alla vardagsbestyr inte ska glömma bort vad jag anser är meningen med livet måste jag även blunda och dagdrömma lite. Relativt nyligen kom jag till insikt med att det är fantastiskt underhållande att vara uppe i det blå. Sväva lite skulle man något förenklat kunna uttrycka sig.

På dagarna vandrar jag omkring i trapporna på rudebecks, oftast har jag sällskap av en lång vän och en blond vän. I år är mitt sista år och jag har det i särklass bästa schemat någonsin, helgen varar alltså numera hela veckan! 



Livet måste sägas vara en lek just nu. Bjuder på en, beklagligt nog, ganska osmickrande bild på mig själv *BLINK* 

p.s alla får önska vad de vill läsa eller se mer av, så ska vi försöka behaga er på bästa möjliga vis d.s

kvällen började med en hård dag på jobbet

Mitt namn är Martin, mer behövs inte, jag är den enda Martin på bloggen.

I skrivande stund befinner jag mig i ett rum på ca6-7 kvadrat + sovalkov och garderob. I sovalkoven är en säng. Resten av mina tillhörigheter ligger runtomkring mig. Ett gäng cd:s ligger på en gammal fet-tv. Smutsiga strumpor ligger på golvet bredvid en galge och "Aldrig fucka upp".

Ute är det kyligt, sommaren lider mot sitt slut. Jag känner det genom mitt öppna fönster. Kanske borde jag gå ut en sväng.

Klockan är 02.04, spotifyreklam i högtalarna.

Här är en bild på mig. Den bjuder jag på *BLINK*



Ringde Pontus för en kvällspromenad men han svarade inte. Fuck honom.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0